top of page
Villa s bazenom i predivnim pogledom na more u Okrugu, Čiovo

ID NEKRETNINE

2022121

VRSTA NEKRETNINE

Kuća

LOKACIJA

Okrug Gornji, Croatia

POVRŠINA (m²)

320

CIJENA PO m²

2578 €
Broj soba
Broj kupaonica
9
3
Orijentacija
Kat
0-3
jugoistok

Agent

Marijana

+385 97 787 3616

CIJENA

825.000 €

Detalji

Prodaje se villa s pogledom na more i bazenom u Okrugu Gornjem na Čiovu, Trogir.


Villa se nalazi u mirnom djelu Čiova, Okrugu Gornjem, gdje je zagarantirana privatnost, uz ugođaj primorskog krajobraza i kristalno čistih plaža.


Ukupna površina kuće sa glavnim i sporednim dijelovima je 320 m2, a podijeljena je na četiri etaže: prizemlje, prvi kat, drugi kat i treći kat. Na svakoj etaži se nalaze stanovi s kojih se pruža prekrasan pogled na more. Stan u prizemlju sadrži tri spavaće sobe, dok preostali katovi imaju dvije. Svaki kat ima dnevni boravak s kuhinjom, kupaonicu i veliku terasu. Ispred kuće se nalazi bazen, konoba i mali zasebni apartman od 25 m2. Zemljište ima ukupno 375 m2. Villa je sagrađena 1979. godine, a kompletno je renovirana 2012. godine. U funkciji turističkog najma ostvaruje visoku popunjenost zbog opremljenosti, atraktivne lokacija kao što je blizina plaža i svih potrebnih sadržaja.


Villa je pješice udaljena od prve plaže svega 150 m, zračna luka je 15 min vožnje, grad Trogir 10 min vožnje.


U sklopu ville je dostupna garaža sa četiri parkirna mjesta.


Kupac plaća proviziju u iznosu od 3%.

Sve informacije o nekretnini kao i razgledavanje iste moguće je isključivo uz potpisivanje Ugovora o posredovanju koji je temelj za daljnje radnje vezane uz kupoprodaju nekretnine, a sve u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka, te Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina.

Sadržaji

terasa, blizina mora, renoviran, atraktivna pozicija, mir i prvatnost, pogled na more, balkon, garaža, bazen, blizina svih sadržaja

Kontakt
bottom of page