top of page
Monogram Logo Profile Picture (2).png

Villa s bazenom i predivnim pogledom na more u Okrugu, Čiovo

Čiovo, Croatia

ID nekretnine

2022121

Lokacija

Okrug Gornji, Croatia

Vrsta nekretnine

Kuća

Površina (m²)

320

Cijena po m²

2578 €

CIJENA

825.000 €

Agent:

Marijana

+385 97 787 3616

Sadržaji

terasa, blizina mora, renoviran, atraktivna pozicija, mir i prvatnost, pogled na more, balkon, garaža, bazen, blizina svih sadržaja

Broj soba
9
Broj kupaonica
3
Orijentacija
jugoistok
Kat
0-3

Detalji

Prodaje se villa s pogledom na more i bazenom u Okrugu Gornjem na Čiovu, Trogir.

Villa se nalazi u mirnom djelu Čiova, Okrugu Gornjem, gdje je zagarantirana privatnost, uz ugođaj primorskog krajobraza i kristalno čistih plaža.

Ukupna površina kuće sa glavnim i sporednim dijelovima je 320 m2, a podijeljena je na četiri etaže: prizemlje, prvi kat, drugi kat i treći kat. Na svakoj etaži se nalaze stanovi s kojih se pruža prekrasan pogled na more. Stan u prizemlju sadrži tri spavaće sobe, dok preostali katovi imaju dvije. Svaki kat ima dnevni boravak s kuhinjom, kupaonicu i veliku terasu. Ispred kuće se nalazi bazen, konoba i mali zasebni apartman od 25 m2. Zemljište ima ukupno 375 m2. Villa je sagrađena 1979. godine, a kompletno je renovirana 2012. godine. U funkciji turističkog najma ostvaruje visoku popunjenost zbog opremljenosti, atraktivne lokacija kao što je blizina plaža i svih potrebnih sadržaja.

Villa je pješice udaljena od prve plaže svega 150 m, zračna luka je 15 min vožnje, grad Trogir 10 min vožnje.

U sklopu ville je dostupna garaža sa četiri parkirna mjesta.

Kupac plaća proviziju u iznosu od 3%.
Sve informacije o nekretnini kao i razgledavanje iste moguće je isključivo uz potpisivanje Ugovora o posredovanju koji je temelj za daljnje radnje vezane uz kupoprodaju nekretnine, a sve u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka, te Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina.

Kontakt
bottom of page