Monogram Logo Profile Picture (2).png

Višenamjensko građevinsko zemljište u Kaštel Lukšiću, 4700 m2

Kaštel Lukšić, Croatia

ID nekretnine

2022103

Lokacija

Kaštel Lukšić, Croatia

Vrsta nekretnine

Građevinsko zemljište

Površina (m²)

7500

Cijena po m²

149 €

CIJENA

700.000 €

Sadržaji

gradski vodovod, zemljište, atraktivna pozicija, blizina mora, dostupnost svih sadržaja, struja

Broj soba
Broj kupaonica
Orijentacija
jug
Kat

Detalji

Prodaje se višenamjensko građevinsko zemljište u Kaštel Lukšiću.

Zemljište je ukupne kvadrature 4700 m2, pogodno za izgradnju stambenih zgrada, skladišta, trgovačkog centra, pumpe, suhih vezova, pilane i ostalo.

Ima pristup s asfaltne sporedne trake koja je široka 3 metra, što znači da se na samu magistralu ne izlazi direktno, a to uvelike olakšava priključak na glavnu cestu. Ulaz na zemljište je širok 22 m, pod malim je nagibom, te je profesionalno asfaltiran čitavom dužinom sveukupne površine 300 m2 slojevima debljine 10-12 cm. Parcela je nasuta lomljenim kamenom, tamponom, te nabijena velikim valjcima od 17 tona da može biti pista. Ima priključak na struju i vodu.

Prvotna namjena parcele bila je za parkiranje teške mehanizacije, kamiona, šlepera, autobusa, ali naravno i za mala vozila.

Ono zbog čega se ova parcela posebno ističe kao njena pozicija uz popularnu magistralu, te je čini izvrsnim potencijalom za ulaganje.

Cijena po m2: 149 Eura/m2

Kupac plaća agencijsku proviziju u iznosu od 3%.

Sve informacije o nekretnini kao i razgledavanje iste moguće je isključivo uz potpisivanje Ugovora o posredovanju koji je temelj za daljnje radnje vezane uz kupoprodaju nekretnine, a sve u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka, te Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina.