top of page
Trosobni novouređeni stan u Dioklecijanovoj palači, Split centar

ID NEKRETNINE

2022111

VRSTA NEKRETNINE

Stan

LOKACIJA

Split, Croatia

POVRŠINA (m²)

100

CIJENA PO m²

6.629 €
Broj soba
Broj kupaonica
3
3
Orijentacija
Kat
Prvi kat
Jug

Agent

Marijana

+385 97 787 3616

CIJENA

590.000 €

Detalji

Prodaje se novorueđeni trosobni stan u strogom centru Splita, u Dioklecijanovoj palači.


Stan je u potpunosti uređen i opremljen, te se koristi u funkciji turističkog najma. Prodaje se sa svom opremom i pokućanstvom, a renoviran je 2019. godine


Stan se nalazi na prvom katu, u naravi ima 100 m2, dok je obračunska površina 89 m2. Podijeljen je u tri jedinice kako bi se osigurala privatnost za potrebe turističkog iznajmljivanja. Sastoji se od velikog studio apartmana sa zasebnom kuhinjom i kupaonicom i dvije velike sobe sa zasebnim kupaonicama i zajedničkom kuhinjom sa blagovaonicom. Jedinice dijeli zajednički hodnik. U sklopu stana ima dostupno spremište u ulazu zgrade.


Apartmani i smještaji u strogom centru Splita ostvaruju cjelogodišnju popunjenost. Nalazi se u neposrednoj blizini najpopularnijih gradskih sadržaja (riva, kazalište, pazar, blizina mora).


Kupac plaća proviziju u iznosu od 2%.


Sve informacije o nekretnini kao i razgledavanje iste moguće je isključivo uz potpisivanje Ugovora o posredovanju koji je temelj za daljnje radnje vezane uz kupoprodaju nekretnine, a sve u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka, te Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina.

Sadržaji

blizina svih sadržaja, renoviran, centar grada, atraktivna pozicija, blizina plaže

Kontakt
bottom of page