top of page
Monogram Logo Profile Picture (2).png

Trosobni novouređeni stan u Dioklecijanovoj palači, Split centar

Split, Croatia

ID nekretnine

2022111

Lokacija

Split, Croatia

Vrsta nekretnine

Stan

Površina (m²)

100

Cijena po m²

6629

CIJENA

590.000 €

Agent:

Marijana

+385 91 466 7741

Sadržaji

blizina svih sadržaja, renoviran, centar grada, atraktivna pozicija, blizina plaže

Broj soba
3
Broj kupaonica
3
Orijentacija
jug
Kat
prvi kat

Detalji

Prodaje se novorueđeni trosobni stan u strogom centru Splita, u Dioklecijanovoj palači.

Stan je u potpunosti uređen i opremljen, te se koristi u funkciji turističkog najma. Prodaje se sa svom opremom i pokućanstvom, a renoviran je 2019. godine

Stan se nalazi na prvom katu, u naravi ima 100 m2, dok je obračunska površina 89 m2. Podijeljen je u tri jedinice kako bi se osigurala privatnost za potrebe turističkog iznajmljivanja. Sastoji se od velikog studio apartmana sa zasebnom kuhinjom i kupaonicom i dvije velike sobe sa zasebnim kupaonicama i zajedničkom kuhinjom sa blagovaonicom. Jedinice dijeli zajednički hodnik. U sklopu stana ima dostupno spremište u ulazu zgrade.

Apartmani i smještaji u strogom centru Splita ostvaruju cjelogodišnju popunjenost. Nalazi se u neposrednoj blizini najpopularnijih gradskih sadržaja (riva, kazalište, pazar, blizina mora).

Kupac plaća proviziju u iznosu od 2%.

Sve informacije o nekretnini kao i razgledavanje iste moguće je isključivo uz potpisivanje Ugovora o posredovanju koji je temelj za daljnje radnje vezane uz kupoprodaju nekretnine, a sve u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka, te Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina.

Kontakt
bottom of page