top of page
Samostojeća kuća s pogledom na more i voćnjakom, Kaštel Stari

ID NEKRETNINE

2023034

VRSTA NEKRETNINE

Kuća

LOKACIJA

Kaštel Stari, Croatia

POVRŠINA (m²)

191

CIJENA PO m²

1780 €
Broj soba
Broj kupaonica
3
2
Orijentacija
Kat
0-1
jug

Agent

Filip

+385 95 900 0039

CIJENA

340.000 €

Detalji

Prodaje se samostojeća kuća s pogledom na more i voćnjakom u Kaštel Starom.


Kuća ima ukupno 176 m2 + 15 m2 ljetna kuhinja i nalazi se na zemljištu od 1000 m2. Zemljište je pozicionirano iznad magistrale, te je uz granicu s Kaštel Lukšićom.  Kuća je od prve plaže udaljena 5 minuta vožnje, a od samog centra mjesta svega 3 minute.


Podijeljena je na dvije etaže; prizemlje koje je kompletno uređeno i useljivo, te prvi kat koji je u roh bau stanju. Moguće je i napraviti nadogradnju još jednog kata. Etaže sadrže sljedeće prostorije:


  • prizemlje, 89 m2: hodnik, dnevni boravak, blagovaonicu i kuhinju, dvije spavaće sobe, kupatilo, mali wc

  • prvi kat, 87 m2: roh bau stanje budućem vlasniku omogućava uređenje po vlastitoj želji. Stan ima uređen balkon s kojega se pruža pogled na more, Kaštelanski zaljev i Split.


Kraj kuće se nalazi ljetna kuhinja s roštiljom i kominom.

Oko kuće se nalazi nekoliko desetaka maslina i raznih voćaka, s mogućnošću vlastitog uzgoja povrća. Dostupna je bušotina s izvorskom vodom za navodnjavanje voćki i povrća. Ostatak zemljišta čini velika okućnica na kojoj je mguće sagraditi bazen.


Kupac plaća proviziju u visini od 3% + PDV.

Sve informacije o nekretnini kao i razgledavanje iste moguće je isključivo uz potpisivanje Ugovora o posredovanju koji je temelj za daljnje radnje vezane uz kupoprodaju nekretnine, a sve u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka, te Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina.

Sadržaji

mir i privatnost, pogled na more, vrt, dostupnost svih sadržaja, terasa

Kontakt
bottom of page