top of page
Prostrana kuća s bazenom u Cisti Provo, 760 m2, u okolici Imotskog

ID NEKRETNINE

2024011

VRSTA NEKRETNINE

Kuća

LOKACIJA

Cista Provo, Croatia

POVRŠINA (m²)

780

CIJENA PO m²

1.269 €
Broj soba
Broj kupaonica
6
7
Orijentacija
Kat
0-2
Jug

Agent

Marijana

+385 97 787 3616

CIJENA

990.000 €

Detalji

Na prodaju je prostrana i impozantna kuća s bazenom u Cisti Provo, u blizini Imotskog.


Ova kuća, ukupne neto površine 760 m2, nudi kompletno uređen i namješten prostor raspoređen na tri etaže: prizemlje, prvi kat i potkrovlje. Prostorni raspored po etažama je sljedeći:


  • Prizemlje: U unutarnjem djelu je prostrani dnevni boravak, kuhinja, blagovaonica i radna soba. U vanjskom dijelu kuće nalazi se velika prostorija od 110 m2 s kaminom, idealna za druženje. Uz to, kuća dolazi s garažom, ostavom i strojarnicom za dodatnu praktičnost.

  • Prvi kat: Ovaj kat nudi četiri spavaće sobe, svaka sa vlastitom kupaonicom, pružajući privatnost i udobnost za sve članove obitelji ili goste.

  • Potkrovlje: Potkrovlje je organizirano u dva prostrana stana.


Ukupno, kuća raspolaže s 6 prostranih spavaćih soba, 7 kupaonica, jednim gostinjskim WC-om i vinotekom. Impresivna okućnica veličine 2200 m2 na kojoj se nalazi bazen, pružajući idealan prostor za opuštanje i zabavu.

Kuća također ima energetski certifikat A, što jamči učinkovitu potrošnju energije, te centralno i podno grijanje za dodatnu udobnost.Kupac plaća proviziju u visini od 3% + PDV.

Sve informacije o nekretnini kao i razgledavanje iste moguće je isključivo uz potpisivanje Ugovora o posredovanju koji je temelj za daljnje radnje vezane uz kupoprodaju nekretnine, a sve u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka, te Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina

Sadržaji

garaža, bazen, mir i privatnost, atraktivna pozicija, novouređeno

Kontakt
bottom of page