top of page
Prekrasna kuća u samom centru starog grada Visa, 70 metara od mora

ID NEKRETNINE

2023037

VRSTA NEKRETNINE

Kuća

LOKACIJA

Vis, Croatia

POVRŠINA (m²)

160

CIJENA PO m²

2.704 €
Broj soba
Broj kupaonica
3
1
Orijentacija
Kat
0-1
jug

Agent

Marijana

+385 97 787 3616

CIJENA

432.600 €

Detalji

Prodaje se predivna kuća smještena u samom centru, u staroj jezgri otoka Visa.


Samo 70 metara udaljena od mora, ova kuća ima iznimno povlaštenu lokaciju, s blizinom svih atraktivnih i potrebnih sadržaja za udoban život. Osim što je izvrsna investicijska prilika za turizam, ova kuća također pruža sjajne mogućnosti za ugodan život u samom srcu grada Visa. Ovo je mjesto gdje se tradicija susreće s modernošću, stvarajući trajne uspomene istražujući očaravajuće ulice i upijajući vječnu ljepotu ovog čarobnog otočnog grada.


Kuća je izgrađena 2014. godine i predstavlja primjer vrhunske kvalitete gradnje. Vanjski dio kuće je potpuno dovršen, a dodatna toplinska izolacija debljine 5 cm osigurava visoku kvalitetu života u kući. Krov je prekriven mediteranskim crijepom, pa se savršeno uklapa u cjelokupan izgled kuće. Unutrašnjost kuće je u fazi "Roh-Bau", što pruža novom vlasniku mogućnost uređenja interijera prema vlastitim željama.


Kuća ima ukupnu stambenu površinu od 142 m2, a smještena je na parceli od 306 m2. Sastoji se od tri etaže: podruma, prizemlja i kata. Ulaz u kuću je moguć s dvije strane - kroz podrumski prostor ili kroz vrt na prizemlju. U dvorištu se nalaze voćke limuna i naranče te pruža dovoljno prostora čak i za izgradnju vanjskog bazena. Podrum je idealan prostor za spremište i praonicu, dok se prizemlju mogu  izvesti prostorije dnevnog boravaka, kuhinje i jedne spavaće sobe. Na prvom katu se nalazi terasa, a prostor se može organizirati s dvije spavaće sobe prema potrebama novog vlasnika.


Kupac plaća proviziju u visini od 3% + PDV.

Sve informacije o nekretnini kao i razgledavanje iste moguće je isključivo uz potpisivanje Ugovora o posredovanju koji je temelj za daljnje radnje vezane uz kupoprodaju nekretnine, a sve u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka, te Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina.

Sadržaji

izvanredna lokacija, blizina svih sadržaja, blizina plaže, mir i privatnost, novouređeno, centar grada, vrt

Kontakt
bottom of page