Monogram Logo Profile Picture (2).png

Predivne dvije luksuzne vile u Podstrani s dva bazena

Podstrana, Croatia

ID nekretnine

2022078

Lokacija

Podstrana, Croatia

Vrsta nekretnine

Kuća

Površina (m²)

260

Cijena po m²

6153,85 €

CIJENA

1.600.000 €

Sadržaji

odlična lokacija, blizina mora, pogled na more, bazen, blizina svih sadržaja

Broj soba
7
Broj kupaonica
6
Orijentacija
jug
Kat
0-1

Detalji

Ville su smještene na odličnoj lokaciji u Podstrani, samo nekoliko minuta vožnje od grada Splita. Ukupna površina villa je 230 m2 (jedna je 127 m2, a druga 103 m2) i nalaze se na parceli od ukupno 3122 m2. Obe ville se sastoje od prizemlja i prvog kata.

Interijer prve ville karakteriziraju čiste linije i moderan dizajn. Otvoreno prizemlje sastoji se od moderne i dobro opremljene kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka s prekrasnim pogledom na more. Spavaća soba s vlastitom kupaonicom također se nalazi u prizemlju i ima izravan pristup terasi.

Na prvom katu nalaze se još dvije spavaće sobe s bračnim krevetima i kupaonicama. Terasa na prvom katu nudi vam dodatno privatno mjesto za uživanje u panoramskom pogledu.

Druga vila ima ukupno 4 spavaće sobe. Podijeljena je na dvi etaže i dva apartmana. Otvoreno prizemlje sastoji se od moderne i dobro opremljene kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka s prekrasnim pogledom na more. Dvije spavaće sobe s kupaonicama također se nalaze u prizemlju. Drugi apartman nalazi se na prvom katu, gdje se nalazi još jedna spavaća soba s bračnim krevetom i kupaonicom, jedna kuhinja i dnevni boravak s izravnim izlazom na veliku terasu. Terasa na prvom katu nudi vam dodatno privatno mjesto za uživanje u panoramskom pogledu.

Ispred vila su dva bazena, dvorište, roštilj i vrt te privatno parkiralište.

Villa je udaljena 1100 m od plaže u Podstani. Zračna luka Split je udaljena 28 km.

Kupac plaća proviziju u iznosu od 3%.