top of page
Predivna kompletno renovirana kamena kuća nedaleko od Splita, Sitno Gornje

ID NEKRETNINE

2023041

VRSTA NEKRETNINE

Kuća

LOKACIJA

Sitno Gornje, Croatia

POVRŠINA (m²)

164

CIJENA PO m²

1.213 €
Broj soba
Broj kupaonica
3
2
Orijentacija
Kat
0-1
Jug

Agent

Filip

+385 95 900 0039

CIJENA

199.000 €

Detalji

Prodaje se kompletno renovirana kamena kuća koja se smjestila na zemljištu od ukupno 113 m2 nedaleko od Splita u mjestu Sitno Gornje.


Kuća je potpuno renovirana i dovedena u vrhunsko stanje, a ukupna površina joj iznosi 164 m2. Sastoji se od - konobe (40 m2), prizemlja i prvog kata.


Ova kamena ljepotica je također opremljena termo izolacijom, što osigurava ugodnu temperaturu u svim godišnjim dobima.


Interijer kuće obuhvaća prostrani dnevni boravak, blagovaonicu, modernu kuhinju, dvije udobne dvokrevetne sobe, jednu jednokrevetnu sobu, dvije kupaonice, te konobu s prekrasnim unutarnjim kamenim kaminom. Uz sve to, kuća ima veliki južni balkon koji omogućuje uživanje u suncu i prekrasnom pogledu, ima dvorište na južnoj i sjevernoj strani te vrt površine 50m2.

Kao dodatni bonus, kuća se prodaje s potpuno novim namještajem, što znači da se novi vlasnik neće morati brinuti o uređenju ili kupnji novih komada namještaja.


Kupac plaća proviziju u visini od 3% + PDV.

Sve informacije o nekretnini kao i razgledavanje iste moguće je isključivo uz potpisivanje Ugovora o posredovanju koji je temelj za daljnje radnje vezane uz kupoprodaju nekretnine, a sve u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka, te Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina.

Sadržaji

vrt, novouređeno, zemljište, mir i privatnost, blizina grada

Kontakt
bottom of page