top of page
Novogradnja vile s bazenom i zadivljujućim pogledom na more, Kaštel Stari

ID NEKRETNINE

2023057

VRSTA NEKRETNINE

Kuća

LOKACIJA

Kaštel Stari, Croatia

POVRŠINA (m²)

200

CIJENA PO m²

3.500 €
Broj soba
Broj kupaonica
3
3
Orijentacija
Kat
0-1
Zapad

Agent

Anita

+385 99 212 2719

CIJENA

700.000 €
NOVOGRADNJA

Detalji

Na prodaju je prekrasna nova villa s bazenom u Kaštel Starom, orijentacije zapad.


Gradnja ove vile je u toku, a očekuje se da će biti potpuno dovršena cca do 02/2025. Visoko kvalitetna izgradnja rezultira luksuznom villom s bazenom. Sve kupaonice će imati podno grijanje, a prostorije će biti obložene talijanskom keramikom prve klase dimenzija 120x60. Također, uključene su rolete na struju, aluminijska bravarija i hansgrohe sanitarije.


Villa je smještena iznad glavne magistrale, s udaljenosti od samo 5 minuta vožnje do plaže. Zahvaljujući ovom položaju, budući vlasnik će uživati u predivnom pogledu na more.


Ukupna stambena površina vile iznosi 142 m2, a podijeljena je na prizemlje i prvi kat. Raspored prostorija je sljedeći:


  • Prizemlje (70,03 m2): ulazni dio, blagovaonica+dnevni boravak, kuhinja, ostava, stubište, kupaonica, natkriveni dio terase.

  • Prvi kat (72,17 m2): stubište, ostava, tri spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom, garderoba, tri natkrivene terase.


U dvorištu vile nalazi se bazen od 37 m2, a pokraj njega smještena je pomoćna građevina s ostavom i strojarnicom (ukupno 42 m2), te natkriveni parking za dva automobila. Ukupna neto površina ville i dodatnih prostorija sa bazenom je 221 m2.


Kupac plaća proviziju u visini od 3% + PDV.

Sve informacije o nekretnini kao i razgledavanje iste moguće je isključivo uz potpisivanje Ugovora o posredovanju koji je temelj za daljnje radnje vezane uz kupoprodaju nekretnine, a sve u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka, te Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina.

Sadržaji

terasa, odlična lokacija, blizina plaže, bazen, dostupnost svih sadržaja, pogled na more, novogradnja

Kontakt
bottom of page