top of page
Građevinsko zemljište u predivnom dalmatinskom naselju Lovreć, 5592 m2

ID NEKRETNINE

2023035

VRSTA NEKRETNINE

Građevinsko zemljište

LOKACIJA

Lovreć, Croatia

POVRŠINA (m²)

5592

CIJENA PO m²

45 €
Broj soba
Broj kupaonica
Orijentacija
Kat
jug

Agent

Filip

+385 95 900 0039

CIJENA

251.640 €

Detalji

Prodaje se građevinsko zemljište u Lovreću ukupne kvadrature 5592 m2.


Zemljište se nalazi unutar neizgrađenog dijela građevinskog područja općine Lovreć. Ima osiguran pristup s asfaltne ceste, te je udaljeno 40ak minuta od mora i 20 minuta od grada Imotskog. Ova parcela pruža brojne mogućnosti za planiranje različitih vrsta građevina.


Dopušteno je planiranje građevina kao što su infrastrukturni objekti, gospodarske građevine u poljoprivredi, stambene i pomoćne građevine za osobne potrebe ili seoski turizam. Također, moguće je planirati sportsko-rekreacijska igrališta, biciklističke staze, građevine za konjički sport te ostale sadržaje kao što su vidikovci, odmorišta i sakralna obilježja.


POTENCIJAL IMOTSKE KRAJNE!


Sve poznatija kao Hrvatska Provansa zadnjih godina bilježi svoje rekorde u ruralnom turizmu. Ovo područje privlači sve veći broj turista zahvaljujući svojoj prirodnoj ljepoti i bogatoj ponudi. Netaknuta priroda i prekrasni pejzaži koji će zadovoljiti sve ljubitelje prirode i one koji traže bijeg od gradske vreve. Očekuje se daljnji razvoj ovog mjesta u svim aspektima, zahvaljujući uplaniranim fondovima i infrastrukturnim projektima. Zemljište je stoga idealno ukoliko želite vlastiti kutak raja u Lovreću, ali i također je izvrsna investicija koja će se dugoročno isplatiti!


Kupac plaća proviziju u visini od 3% + PDV.

Sve informacije o nekretnini kao i razgledavanje iste moguće je isključivo uz potpisivanje Ugovora o posredovanju koji je temelj za daljnje radnje vezane uz kupoprodaju nekretnine, a sve u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka, te Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina.

Sadržaji

mir i privatnost, izvanredna lokacija

Kontakt
bottom of page