top of page
Građevinsko zemljište s objektom prvi red uz more u gradu Hvaru, 756 m2

ID NEKRETNINE

2023042

VRSTA NEKRETNINE

Građevinsko zemljište

LOKACIJA

Hvar, Croatia

POVRŠINA (m²)

756

CIJENA PO m²

Broj soba
Broj kupaonica
Orijentacija
Kat
jug

Agent

Marijana

+385 97 787 3616

CIJENA

1.300.000 €

Detalji

Na izuzetno atraktivnoj lokaciji u gradu Hvaru prodaje se građevinsko zemljište s kućom, prvi red uz more!


Kuća ima ukupnu površinu od 107 m2, a smještena je na impresivnoj parceli od 756 m2 koja već ima ishođenu građevinsku dozvolu, a uz to postoji i već pripremljen idejni projekt. Sva dokumentacija za ovu nekretninu je uredna, uključujući i građevinsku dozvolu za kuću. Važno je napomenuti da ovo zemljište ima veliki potencijal za daljnji razvoj. 


Na ovoj kvadraturi od 756 m2, ukoliko se odlučite srušiti postojeću kuću, moguće je izgraditi dvije vile sa bazenom, što predstavlja izvanrednu priliku za investitore ili one koji žele proširiti svoje poslovne mogućnosti.


Posebna atrakcija ovog mjesta je blizina mora, s zemljištem udaljenim samo nekoliko metara, dok je kuća udaljena 30 metara. Ova lokacija pruža zadivljujući pogled na more. grad Hvar i Paklene otoke. Također, u tom području planirana je izgradnja Hvarske marine.

Ova nekretnina predstavlja idealnu kombinaciju lokacije, potencijala i predivnog pogleda na more.


Kupac plaća proviziju u visini od 3% + PDV.

Sve informacije o nekretnini kao i razgledavanje iste moguće je isključivo uz potpisivanje Ugovora o posredovanju koji je temelj za daljnje radnje vezane uz kupoprodaju nekretnine, a sve u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka, te Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina.

Sadržaji

zemljište, blizina plaže, odlična lokacija, projekt, atraktivna pozicija, građevinska dozvola, prvi red uz more

Kontakt
bottom of page