top of page
Dvosobni stan u novogradnji u Slatinama, Čiovo, Trogir

ID NEKRETNINE

2023026

VRSTA NEKRETNINE

Stan

LOKACIJA

Slatine, Croatia

POVRŠINA (m²)

96.04

CIJENA PO m²

3.332 €
Broj soba
Broj kupaonica
2
2
Orijentacija
Kat
prvi kat
jug

Agent

Marijana

+385 97 787 3616

CIJENA

320.000 €
NOVOGRADNJA

Detalji

Prodaju se dvosobni stanovi u novogradnji zgrade u Slatinama na odličnoj poziciji, svega 70 metara od mora.


Projekt se gradi po principu Ključ u ruke, a projektant je renomirani arhitektonski ured. Početak gradnje započinje u studenom 2022., a planirani završetak je studeni 2023.

Zgrada će biti pozicionirana na uzvisini s koje će se pružati otvoren pogled na more, Kaštelanski zaljev i Split.

Ovo je odličan odličan potencijal za investiciju u turizmu s obzirom na atraktivnu lokaciju uz more i modernu opremljenost objekta. Objekti na ovom području ostvaruju visoku turističku popunjenost. Također je i pogodno za obiteljski život jer osigurava stanovanje u prirodnom ambijentu, a nadomak svih potrebnih sadržaja za viši nivo kvalitete života.


Pri izgradnji će se primjenjivati suvremene građevinske tehnike koje su povezane s ekološki prihvatljivim dizajnom. Cjelokupan rezultat projekta će biti moderna visokokvalitetna zgrada.

Mjesto je locirano na otoku Čiovu koji je povezan mostom s Trogirom, od aerodroma je svega 10 kilometara, a od grada Splita 25 kilometara. U blizini se nalaze svi potrebni sadržaji, a pored toga je prepuno prirodnih ljepota koji osiguravaju uživanje, udobnost i privatnost.


U ponudi su dostupna tri stana: prizemlje, prvi kat i drugi kat. Svi stanovi će imati dva natkrivena parking mjesta u sklopu zgrade, te ostavu u podrumu.


PRVI KAT STAN 2, ima 80,81 m2, a uključuje:


  • kuhinju s blagovaonicom i dnevnim boravkom

  • dvije spavaće sobe

  • wc

  • kupaonicu

  • hodnik

  • natkriveni balkon

  • lođu


Ukupna obračunska površina Stana 2 (sa parking mjestima i ostavom) iznosi 96,04 m2.


Kupac plaća proviziju u iznosu od 3% + PDV.

Sve informacije o nekretnini kao i razgledavanje iste moguće je isključivo uz potpisivanje Ugovora o posredovanju koji je temelj za daljnje radnje vezane uz kupoprodaju nekretnine, a sve u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka, te Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina.

Sadržaji

lođa, dostupnost svih sadržaja, blizina plaže, parking u sklopu zgrade, balkon, novogradnja, mir i privatnost, blizina mora

Kontakt
bottom of page