top of page
Dvojna kuća prvi red uz more u Kaštel Gomilici

ID NEKRETNINE

2023011

VRSTA NEKRETNINE

Kuća

LOKACIJA

Kaštel Gomilica, Croatia

POVRŠINA (m²)

208

CIJENA PO m²

1683 €
Broj soba
Broj kupaonica
5
Orijentacija
Kat
0-2
zapad

Agent

Anita

+385 99 212 2719

CIJENA

350.000 €

Detalji

Prodaje se dvojna kuća u Kaštel Gomilici prvi red uz more.


Kuća je izvrsna prilika za investiciju zbog svoje lokacije uz more i atraktivnosti područja. U blizini se nalaze svi potrebni sadržaji za život (škola, trgovine, vrtić, plaža itd). Apartmani i smještaji na ovo području ostvaruju visoku popunjenost tokom godine.


Kuća je površine 208 m2 i zapadni je dio dvojnog objekta. Ima dvor (okućnicu s vrtom) od 453 m2, kao i garažu od 21 m2.


Podijeljena na tri etaže: prizemlje 41,66 m2, prvi kat 83,87 m2 i drugi kat 86,23 m2. Stan u prizemlju je u potpunosti namješten za življenje i useljiv, dok preostala dva kata su u roh bau stanju, te je potrebna adaptacija. Ovo budućem vlasniku daje priliku da preostala dva kata uredi po vlastitim željama, bilo kao dvoetažni stan ili zasebne jedinice. Garaža se također može preurediti u studio apartman ili kiosk. U kući su spomenuti stanovi etažirani kao tri stana. Na južnoj strani kuće je velika terasa s koje se pruža panoramski pogled na more i kaštelanski zaljev.


Kuća se može kupiti u cijelosti skupa sa okućnicom ili se može kupiti dio objekta, odnosno stanovi na prvom i drugom katu s dijelom parcele, odnosno vrta od 300 m2.


Agent za kontakt: +385 99 212 2719, Anita


Kupac plaća proviziju u iznosu od 3% + PDV.


Sve informacije o nekretnini kao i razgledavanje iste moguće je isključivo uz potpisivanje Ugovora o posredovanju koji je temelj za daljnje radnje vezane uz kupoprodaju nekretnine, a sve u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka, te Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina

Sadržaji

blizina centra, blizina škole, blizina plaže, Odlična lokacija, garaža, blizina svih sadržaja, vrt, pogled na more, zemljište

Kontakt
bottom of page