top of page
Dalmatinska kamena kuća s predivnim pogledom na more, Krilo Jesenice

ID NEKRETNINE

2023055

VRSTA NEKRETNINE

Kuća

LOKACIJA

Krilo, Jesenice, Croatia

POVRŠINA (m²)

144

CIJENA PO m²

798 €
Broj soba
Broj kupaonica
2
1
Orijentacija
Kat
0-2
Zapad - Jug - Istok

Agent

Filip

+385 95 900 0039

CIJENA

115.000 €

Detalji

Prodaje se dalmatinska kamena u predivnom mjestu Jesenice.


Ova kuća pruža očaravajući pogled na more i otoke s njenih prozora. Smještena je na mirnom predjelu uz cestu, ispod planina, a ipak udaljena samo 5 minuta vožnje predivne plaže i luke u mjestu Krilo. Ova lokacija je idealna za one koji žele uživati u miru i tišini, izbjegavajući gradske gužve.

Kuća zadržava svoj izvorni šarm, no zahtijeva adaptaciju kako bi se postigao potpuni sjaj. Orijentacija joj je idealna – jug, zapad i istok. Ima tri etaže: suteren, prizemlje, kat s kosim dvostrešnim krovom u kojem se nalazi tavan. Kuća je priključena na struju, ali nema priključak na vodu.


Pored kuće nalazi se konoba, a uključena je i parcela od 141m2 preko puta ceste (uključena u cijenu), koja je također u građevinskoj zoni. Ova parcela nudi brojne mogućnosti, kao što su gradnja dodatnih objekata, uređenje vrta, osiguravanje parkinga ili izgradnja bunara.


Ova prekrasna kuća pruža izvrsnu priliku za investiciju! Idealna je za kupce koji traže kuću s pogledom na more, okruženom prirodom i udaljenoj od gradske vreve, dok istovremeno žele urediti prostor po vlastitim željama.Kupac plaća proviziju u iznosu od 3% + PDV.

Sve informacije o nekretnini i razgledavanju dostupne su isključivo uz potpisivanje Ugovora o posredovanju, koji je temelj za daljnje radnje vezane uz kupoprodaju nekretnine, sve u skladu s Zakonom o zaštiti podataka i Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina.

Sadržaji

blizina mora, izvanredna lokacija, pogled na more, mir i privatnost

Kontakt
bottom of page