top of page
Apartmanska kuća sa poslovnim prostorima, Makarska

ID NEKRETNINE

2023004

VRSTA NEKRETNINE

Kuća

LOKACIJA

Makarska, Croatia

POVRŠINA (m²)

480

CIJENA PO m²

3218 €
Broj soba
Broj kupaonica
9
10
Orijentacija
Kat
0-2
jug

Agent

Marijana

+385 97 787 3616

CIJENA

1.545.000 €

Detalji

Prodaje se apartmanska kuća koja se smjestila svega 400 metara udaljena od predivne plaže.


Ova impresivna kuća prostire se na parceli od ukupno 446 m2, dok sama površina kuće 480 m2, raspoređenih na čak četiri etaže: suteren, prizemlje, prvi i drugi kat.

Suterenski dio kuće nudi praktičnost s dva odvojena apartmana i dodatnom ostavom, pružajući privatnost i komfor. U prizemlju se nalaze tri poslovna prostora u najmu, pružajući izvrsne mogućnosti za razne poslovne djelatnosti. Na prvom katu smješten je prostrani stan, dok se na drugom katu nalaze tri dodatna apartmana.


Stambeni prostori ukupno obuhvaćaju devet spavaćih soba i deset WC-a, pružajući udobnost i privatnost svakom stanaru ili gostu.

Ova nekretnina dolazi s ukupno 10 parkirnih mjesta, od kojih se 2 nalaze u garaži, 2 u vrtu, a preostalih 6 ispred poslovnih prostora. Osim toga, potencijalni najamni prihodi od ove nekretnine iznose impresivnih 100 tisuća eura godišnje.


Idealna je prilika za one koji traže kombinaciju udobnog života i investicije, istovremeno pružajući raznolike mogućnosti za najam ili komercijalno korištenje.


Kupac plaća proviziju u iznosu od 3%.

Sve informacije o nekretnini kao i razgledavanje iste moguće je isključivo uz potpisivanje Ugovora o posredovanju koji je temelj za daljnje radnje vezane uz kupoprodaju nekretnine, a sve u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka, te Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina.

Sadržaji

blizina svih sadržaja, izvanredna lokacija, blizina plaže, balkon, terasa, pogled na more

Kontakt
bottom of page